Ivoclar Vivadent
România

Search

ICDE Liechtenstein

magnifying glass

IvoclarVivadent ofera medicilor dentisti si tehnicienilor dentari seminarii, cursuri si ateliere de inalta calitate in cadrul Centrului International pentru Educatie in Dentistica (ICDE) din Schaan. In special in perioade dificile din punct de vedere economic, a investi in cunoastere si in propria persoana aduce inapoi rasplata dubla.

IvoclarVivadent acorda prioritate maxima educatiei practice suplimentare si actiunilor de pregatire. Astfel, compania detine Centrul International pentru Educatie in Dentare (ICDE), inaugurat in toamna lui 2000 in Sediul central din Schaan. ICDE este un centru modern pentru cursuri si educatie suplimentara, detinand sali de curs, laboratoare, cabinete si o sala mare de conferinte pe o suprafata de 2000 mp. In plus, centrele regionale de pregatire din toata lumea ofera o viziune asupra mediului din pietele locale

Peste 15,000 de dentisti, tehnicieni dentari, lideri de opinie, distribuitori si asistenti dentari, precum si angajati au participat la cursurile si training-urile din ICDE. Astfel, Ivoclar Vivadent detine una dintre cele mai mari retele de educatie in stomatologie; oamenii de nostri de stiinta coopereaza cu numeroase institutii si universitati celebre la nivel international – pentru a dezvolta produse sofisticate si pentru a asigura o calitate constanta.