Compania

magnifying glass

Totul a inceput cu producerea de dinti ceramici. Astazi, Ivoclar Vivadent este o companie mondiala care ofera o gama larga de produse innovative pentru stomatologi ai tehnicieni dentari.

Ce a inceput in Zurich in 1923 cu productia de dinti artificiali a evoluat intr-o companie dentara internationala de top detinand o gama larga de produse si sisteme pentru medici dentisti si tehnicieni dentari. Avand sediul central in Schaan, Principatul Liechtenstein, Ivoclar Vivadent AG a fost inca de la inceputuri o companie cu capital privat. De aici, produsele sunt expediate in 130 de tari din toata lumea. Un jucator important pe piata mondiala, Ivoclar Vivadent detine propriile filiale si Marketing & Sales Support Offices in 30 de tari, avand peste 3597 de angajati in toata lumea.

Ivoclar Vivadent opereaza unul dintre cele mai mari centre de Cercetare & Dezvoltare din industria dentara. O echipa de peste 130 de experti in domeniu se dedica zi de zi dezvoltarii de concepte integrate si cooperarii cu institutii si universitati de renume. Inovatiile companie Ivoclar Vivadent reprezinta rezultatul interactiunii dintre fezabilitate tehnica, orientare de piata si experienta. Dezvoltarile sale si-au dovedit aplicabilitatea in scopuri practice.

Educatia si formarea continua reprezinta puncte forte ale Ivoclar Vivadent. Centrul International pentru Eucatie in Dentistica (International Center for Dental Education - ICDE) din Schaan se regaseste printer cele mai moderne centre de cursuri si formare. Centrele tehnice regionale de pe tot globul vin in completarea propunerilor ICDE si asigura un nivel superior de cunostinte si abilitati tehnice legate de produsele si sistemele Ivoclar Vivadente.