Partener autorizat de frezare

emax_authorized_partnersmagnifying glass

Un Partener Autorizat de Frezare este un centru  de frezare cu procese coordonate, aprobate de Ivoclar Vivadent. Centrul de frezare va beneficia de:

  • restaurari de inalta precizie cu o calitate excelenta a suprafetei
  • standardele de calitate superioara: materialele si restaurarile sunt testate stiintific
  • produse si sisteme coordonate pentru a finaliza restaurarile

Partenerii nostri sunt:

3Dental

3dentalmagnifying glass

3Dental oferă cele mai actuale soluții dentare CAD / CAM. În plus 3Dental utilizeaza cunoștinţe în legătură cu tehnologiile oferite de ei, prin propriul centru de formare. 3Dental utilizează materiale CAD / CAM de la Ivoclar Vivadent, cum ar fi IPS e.max CAD, IPS Empress CAD și Telio CAD.

 www.3dental.es

Anthogyr - Simeda

anthogyr-simedamagnifying glass

Anthogyr este experta in designul, fabricarea si vanzarea de solutii globale pentru implantologie dentara. Cu Simeda, Grupul ofera o solutie CAD-CAM deschisa si exhaustiva, pentru toate tipurile de restaurari pe implanturi sau pe bont dentar. Ca partener al Ivoclar Vivadent pentru restaurarile dumneavoastra din IPS e.max CAD restaurari, Anthogyr propune solutii de precizie ultra inalta si solutii estetice proteice.

www.anthogyr.com

Bego

magnifying glass

Bego este o companie proprietara pentru materiale si echipamente dentare. Centrul lor de productie este dedicat inovatiei si calitatii, realizării de restaurari ce întrunesc criteriile estetice contemporane. 

www.bego.com

CADstar

cadstarmagnifying glass

CADstar foloseste o tehnologie CAD/CAM de ultima ora si materiale Ivoclar Vivadent – inclusiv IPS e.max CAD si Telio CAD.

www.cadstar.at

Camlog / Dedicam

Camlog_rgbmagnifying glass

Ca una dintre cele mai importante companii din implantologia orală,Dedicam Camlog oferă un portofoliu cuprinzător de produse în domeniul soluţiilor protetice  CAD / CAM. Cu IPS e.max CAD, IPS Empress CAD și Telio CAD, Dedicam se bazează pe materiale inovatoare CAD / CAM de la Ivoclar Vivadent.

www.camlog.com
www.dedicam.com

Core 3D Centres

core 3d centresmagnifying glass

Centrele Core 3D formeaza o retea globala de centre de frezare dotate cu tehnologie CAD/CAM de inalta performanta.

www.core3dcenters.com

Digitek

digitek-dental_logomagnifying glass

Digitek Dental Solutions doreste sa aduca cele mai noi tehnologii in laboratoarele de tehnica dentara din Asia Pacific. Acestia ofera o gama de produse si servicii menite sa acorde clientilor lor competitivitate.

www.digitek-dental.com

DMC Cologne

dmc logomagnifying glass

DMC este o companie cu multi ani de experienta in sectorul CAD/CAM care combina echipamente high-tech cu expertiza specialistilor dentari germani si a inginerilor de software inalt calificati. DMC se bazeaza pe materialele de calitate superioara de la Ivoclar Vivadent.

www.dmc-cologne.com

Indudent AG

indudentmagnifying glass

Societatea Indudent AG este specializată in procese de producție automatizate. Ca centru de frezare pur, Indudent colaborează cu laboratoarele dentare în domeniul fabricarii lucrarilor protetice digitale. Ca partener autorizat al IvoclarVivadent, Indudent produce restaurări din IPS e.max CAD la calitate testată.

www.indudent.de

infiniDent Services GmbH

infinidentmagnifying glass

InfiniDent ofera solutii CAD / CAM pentru cabinetele dentare și laboratoarele de tehnica dentara. Ca parte a Sirona Dental Group, InfiniDent este un garant cu mai mult de 25 de ani de experiență CAD / CAM. Clienții obţin restaurări executate cu deosebită precizie, dintr-o singură sursă.

www.infinidentservices.com

Neodent

neodentmagnifying glass

Neodent este un producator de top al implanturilor dentare din America de Sud. In plus, ofera clientilor sai solutii CAD/CAM pentru care foloseste de asemenea materiale inalt estetice de la Ivoclar Vivadent.

www.neodent.com.br

Nobel Biocare

magnifying glass

IvoclarVivadent si Nobel Biocare lucreaza impreuna în contextul Programului Partenerului Preferat. Atât medicii dentist cât și tehnicienii dentari beneficiază din această colaborare.

www.nobelbiocare.com

openMill

logo_openMillmagnifying glass

OpenMill este centrul de frezare avansata din cadrul societatii M-Tec Dental din Suedia si ofera o gama completa de solutii CAD/CAM pentru protetică pe implante și coroane și punți. Datorita cooperarii cu Ivoclar VivadentopenMill paote oferi produse Ivoclar Vivadent de inalta calitate ca de exemplu IPS e.max CAD, IPS Empress CAD si Telio CAD.

www.m-tecdental.se 

PlanEasyMill

PlanEasyMillmagnifying glass

Centrul de frezare PlanEasyMill™ ofera servicii CAD/CAM ultra-moderne laboratoarelor de tehnica dentara. De la serviciile de frezare pana la modele printate 3D si bonturi hibride implantare individuale, centrul de frezare ofera o gama larga de servicii si materiale care sa usureze munca profesionistilor dentari. Planmeca Group –compania din spatele PlanEasyMill – a adus inovatii industriei  tehnologice pentru sanatate timp de mai bine de 40 de ani.

www.plandent.fi

R+K CAD/CAM Technologie GmbH & CO. KG

r-k cad-cammagnifying glass

R+K CAD/CAM ofera servicii de frezare pe baze internaționale. IvoclarVivadent ofera materialele ceramice pentru aceste servicii.

www.cctechnik.com 

Straumann

magnifying glass

IvoclarVivadent si Straumann coopereaza pentru fabricarea restaurarilor estetice de precizie

www.straumann.com

Wada

wada_logomagnifying glass

Wadais este unul dintre cele mai mari centre și laboratoare din Japonia. Ca si “Partener Autorizat de Frezare”, Wada ofera tehnologii CAD/CAM moderne și materiale de la IvoclarVivadent.

www.labowada.co.jp

Zimmer / Zfx

zimmer-dental-zfx-logomagnifying glass

Rețeaua globală a centrelor de frezat în sistem Zimmer / Zfx oferă un lanț de procese adaptate până în cel mai mic detaliu pentru producerea lucrarilor protetice de înaltă calitate. Datorită standardelor tehnologice unitare, se asigură o calitate ridicată a livrărilor în toate locațiile.

www.zfx-dental.com