IPS e.max Press Abutment Solutions

press abutmentmagnifying glass

Eficienta si estetica redefinite: Cu solutiile IPS e.max Press pentru Bonturi, puteti fabrica acum restaurari hibrid pe baza de implant folosind tehnica de presare.

IPS e.max Press va permite in prezent sa si fabricate restaurari hibrid pe baza de implant –combinand o baza de  titan (baza Ti) cu ceramica de sticla din disilicat de litiu (LS2) de la Ivoclar Vivadent. Sunt disponibile doua variante:

  • Bonturi hibrid si
  • Bonturi hibrid pentru coroane. 
emax_press_abutment_solutionsmagnifying glass

Bont hibrid IPS e.max Press

In plus fata de un model optim de profil de urgenta, bonturile fabricate individual, dupa culoarea dintelui sunt caracterizate de un aspect estetic de lunga durata, chiar si in caz de retragere a gingiei. Data fiind fluorescenta ceramicii de sticla LS2 in combinatie cu caracteristicile individuale, se obtine un aspect fidel realitatii. Localizarea bonturilor hibrid este inlesnita ca urmare a geometriei lor, iar materialul de cimentuire in exces poate fi inlaturat cu usurinta. 

IPS e.max Press Abutment Solutions_PS_001magnifying glass

Hibridul coroana-bont IPS e.max Press

Un hibrid coroana-bont este un bont si o coroana monolitica ca tot unitar. Aceasta este o solutie eficienta doi-in-unu, care este direct lipita de baza Ti. Ceramica de sticla LS2 confera rezistenta, durabilitate si eficienta, in special in zona posterioara. Hibridul bont-coroana este fixat pe implant in cavitatea bucala – intr-o singura bucata. Astfel, sarcina neplacuta de indepartare a cimentului in exces este de domeniul trecutului. Ulterior, canalul de acces in locatia surubului este sigilat cu un material compozit (de exemplu Tetric EvoCeram). Daca este necesar, accesul la canalul cu surub este posibil in orice moment. 

Avantaje

  • Solutii de bonturi hibride presate din laboratorul dumneavoastra
  • Estetica deosebita si de durata si in caz de retragere a gingiei, datorita bonturilor hybrid de culoarea dintelui
  • Hibridul Bont-Coroana (doi-in-unu) pentru operare, eficienta si acces la surub in orice moment  
  • Rezistenta excelenta a elgaturii dintre LS2 si baza Ti  este obtinuta cu Multilink Hybrid Bont

Biocompatibilitate buna

O biocompatibilitate optima este decisiva pentru un material durabil si de succes folosit in combinatie cu restaurarile de bonturi si pe baza de suporturi. Numeroasele studii effectuate de-a lungul multor ani confirma biocompatibilitatea buna a ceramicii de sticla IPS e.max Press (LS2) cu tesutul bucal moale (vezi Raportul Stiintific IPS e.max ).