magnifying glass

IPS e.max Press Multi

Acest material demonstrează o tranziție naturală a nuanţei coloristice de la opacitatea dentinei pȃnă la transluciditatea smalțului, conferind restaurărilor monolitice  o estetică ridicată.

Noile pastile IPS e.max Press Multi revoluţionează tehnica de presare. Acestea sunt confecționate din ceramică vitroasă pe bază de disilicat de litiu (LS2) testat și dovedit clinic, care prezintă o rezistență mecanică ridicată de 400 MPa. Pastilele au încorporat un gradient de culoare și transluciditate similar substanței dentare naturale : cromatica şi opacitatea materialului sunt mai mari în regiunea cervicală şi dentinară, iar zona incizală este in mod corespunzător translucidă.

Rezistență ridicată și stabilitate
Coroanele din IPS e.max-LS2 au produs rezultate spectaculoase în zona laterală timp de mulți ani, datorită stabilităţii si a rezistenţei lor înalte. Posibilitatea actuală  de a presa coroane policromatice cu aspect natural, elimină necesitatea de a utiliza metoda consumatoare de timp a stratificării.  Puteți obține rezultate extrem de eficient dintr-o singură presare urmată de o glazurare.

Presați policromatic și glazurați! Rezultatul este spectaculos.

Pastilele IPS e.max Press Multi sunt disponibile într-o singură dimensiune în următoarele nuanţe de culoare: A1, A2, A3, A3.5, B1, B2, C1, C2, D3 şi BL2.

Indicaţii

 • coroane în zona frontal și laterală
 • faţete
 • coroane hibride pentru protetica pe implanturi

Beneficii

  • estetică naturală, presată eficient
  • restaurări monolitice din LS2 cu un gradient de transluciditate  policromatic încorporat
  • Coordonat cu Programat, cuptoarele de presare de înaltă precizie  şi cu tehnologie patentată
  • Maximizarea eficienţei costurilor în tehnica de presare