IPS Empress CAD

magnifying glass

IPS Empress CAD este un bloc de ceramica de sticla intarit cu leucocit pentru tehnologia CAD/CAM.

Blocurile IPS Empress CAD combina tehnologia moderna de procesareCAD/CAM cu un material din ceramica integrala de inalta performanta. Prin omogenitatea sa si capacitatea de a distribui lumina, IPS Empress CAD asigura un efect de cameleon bine proportionat. Pe langa proprietatile optice de lumina, blocurile ceramice se deosebesc prin rezistenta prin incovoiere de 160 MPa. Restaurarile IPS Empress CAD ii impresioneaza pe utilizatori prin trnasluciditatea fidela originalului si estetica convingatoare.

Blocurile IPS Empress CAD sunt disponibile pe nivele diferite de transluciditate si ca multi-blocuri polcromatice. Acestea sunt furnizate in culori A-D, culori cromascop si culori moderne pentru albire.

Blocurile HT

Blocurile IPS Empress CAD HT cu transluciditate mare sunt cel mai mult folosite pentru frezarea restaurarilor mai mici (de exemplu, plombe interioare), datorita efectului de cameleon fidel realitatii pe care il au.

Blocurile LT

Datorita valorii de cromatica si luminozitate pe care o au, blocurile cu transluciditate scazuta (LT) se potrivest perfect pentru fabricarea de restaurari mai mari (de exemplu, coroane partiale, coroane).

Multi Blocuri

Blocurile policromatice IPS Empress CAD reprezinta trasatura principala a gamei de produse IPS Empress CAD. Avand in vedere culoarea fidela originalului si trecere fluorescenta dintre dentina si zonele incisive, acestea ofera restaurari cu un maxim de aspect estetic si corespunzator realitartii, chiar si fara individualizare.

Avantaje

  • Restaurari fabricate din CAD/CAM deosebit de estetice
  • 2 blocuri diferite pentru situatia fiecarui pacient
  • Alegerea efectului de cameleon fidel realitaii, valoarea stralucirii fidele originalului sau gradientului de culoare natural
  • Rezistenta contra indoirii de 160 MPa

Recomandari

  • Restaurari pe un singure dinte (captuseli, plombe interioare, plombe exterioare, coroane anterioare si posterioare)