magnifying glass

Cimentare si ingrijire IPS Empress Cimentare

Cimentare cu adeziv

Calitatea si durabilitatea restaurarilor din ceramica pot fi sustinute de  utilizarea materialului de lipire corect. Asadar, puteti avea incredere in  materialele de lipire, demonstrate clinic, Ivoclar Vivadent care au fost incercate si testate de multe ori pentru cimentuirea cu adeziv a restaurarilor dumneavoastra IPS Empress. Variolink Esthetic si Multilink Automix.

magnifying glass

Variolink II / Captuseala Variolink

Compozit de lipire dublu-polimerizant Variolink II, deosebit de estetic, has garanteazad excelent clinical results for more than 10 yeats. Variolink Veneer, auto-polimerizant este folosit pentru cimentuirea de captuseli. Avand in vedere conceptul de valoare, acesta permite o deschidere si inchidere de culoare treptata a restaurarilor translucide din ceramica de sticla.

Multilink Automix

Impreuna cu amorsa auto-gravanta Multilink Primer A/B nivelatorul universal Mutlilink Automix poate fi procesat rapid si eficient. In plus fata de aplicarea avantajoasa si gama larga de recomandari, Multilink Automix confera valori de prinere excelente si o buna sigilare a dentinei.

Polimerizare

Daca  se foloseste  Bluephase cu lumina de polimerizare pe LED, de inalta calitate, utilizatorii pot beneficia de timpi de procesare eficienti in timpul cimenturii.

magnifying glass

Ingrijire si post-ingrijire profesionala

La fel ca in cazul dintilor naturali, de inalta calitate, restaurarile din ceramica integrala necesita ingrijire profesionala periodica. Aceasta este benefica atat pentru sanatatea gingiilor si dintilor, precum si pentru aspectul general. Cu pasta de lustruire lipsita de abraziv, Proxyt roz, suprafetele considerabile sunt tratate cu blandete si intretinute fara abraziune. 

CNS_logomagnifying glass

Cum sa iti croiesti drum cu ajutorul Sistemului de navigare pe baza de cimentare

Sunteti dispusi sa negociati mai bine parcurgerea procesului de alegere a cimentului potrivit pentru lipire? Sistemul de nagivare pentru cimentare, cea mai nou aplicatie multimedia de la Ivoclar Vivadent, ofera dentistilor o pracitca si o ghidare orientate,
                 www.cementation-navigation.com