Programat_EP5010_933x408+visualmagnifying glass

Programat EP 5010

Programat EP 5010 combina tehnologia de inalta performanta si modelul modern intr-un cuptor foarte eficient si prietenos cu utilizatorul. In plus, tProgramat EP 5010 este optim coordonat cu materialele ceramice de presare Ivoclar Vivadent ceramice precum IPS e.max Press.

Programulat EP 5010 este un cuptor premium de combinare, din ultima generatie a seriei Programat si poate fi folosit atat ca si cuptor de presare cat si pentru ceramica. Acest model de cuptor ultra inovativ, eficient si prietenos cu utilizatorul combinain mod optim conceptul sofisticat si tehnologia avansata.

Programat EP 5010 prezinta o  camera termica  integrata de captare imagini . Tehnologia pe infrarosu a Programat masoara temperatura exacta la suprafata obiectului ars sau inelului de imbracare. Cu ajutorul functiei de control a temperaturii din inelul de imbracare preincalzit, cuptorul de preincalzire si cuptorul de presare pot fi optim coordonate intre ele. Daca inelul de imbracare este preincalzit insuficient, este afisat automat un mesaj de atentionare. Daca cuptorul este folosit in modul de ardere, camera controleaza in mod automat procesul de inchidere si preuscare. Astfel, tehnologia pe infrarosu integrata garanteaza  nenumarate noi posibilitati care cresc caracterul prietenos cu mediul al cuptoruleui, fiabilitatea si eficienta procesului.

Programat EP 5010_PS_001 - Copymagnifying glass

Programat EP 5010 poate fi operata in mod intuitiv cu ajutorul ecranului de 7 inci, de tip touch, in culori si tastatura sigilata cu membrana, certificata. Pe langa multele programe Ivoclar Vivadent, care sunt special coordonate cu materiale precum IPS e.max Press, cuptorul prezinta 500 de programe de ardere individuala si 20 de programe pentru presare individuala.

Noua tehnologie de incalzire cu mufla QTK2 in combinatie cu reflectorul SiC in partea inferioara asigura distribuire omogena a caldurii in camera de ardere. Drept urmare, inelul de imbracare este preincalzit mai uniform si in mod fiabil. Mai mult, aceste caracteristici permit utilizatorului sa preseze obiecte greu de presat, de exemplu cu zone marginale foarte subtiri, si sa obtina rezultate de o calitate si mai mare.

Masina electronica de presare cu senzor de forta asigura controlul exact al aplicatorului presei la nivel de micrometru. Sistemul integrat de detectare a fisurilor (Crack Detection System - CDS) intrerupe imediat procesul de presare in cazul in care apare vreo fisura in inelul de imbracare. Asadar, restaurarile sunt protejate in mod optim.

Avantaje:

 • Tehnologia cu infrarosu a Programat recunoaste dimensiunea si controleaza temperatura inelului de imbracare si asigura procese optime de preuscare.
 • Tehnologia QTK2 pe mufla cu reflectorul SiC in partea inferioara pentru distribuirea omogena a caldurii.
 • Concept modern de functionare prezentand un ecran mare de 7 inci, de tip touch, in culori si tastatura sigilata cu membrana, certificata pentru o operare usoara si intuitiva.
 • Afisaj optic pentru stare si progres (Optical Status and Progress - OSD) informeaza utilizatorul despre starea actuala a cuptorului.
 • Masina electronica de presare cu senzor de forta produce rezultate de presare de inalta calitate. Nu este nevoie de conectare la aer comprimat.
 • Sistemul de detectare a fisurilor detecteaza fisuri in inelul de imbracare.
 • Calibrarea usoara si automata a temperaturii in doua puncte de referinta (ATK2).
 • Actualizare simpla a software-ului prin unitatea de stocare USB sau WLAN.
 • Functia de diagnosticare la distanta prin data file pentru un suport optim asigurat de un centru de asistenta.
 • Functii multimedia integrate (photo viewer, video si MP3 player).
 • Tehnologia de economisire a curentului electric pentru o functionare cu economisire de curent.
 • Interfate USB si Ethernet interfaces, cititor de card SD.