allceramic_produktbild_933x408

Ceramica integrala

Centrul de interes incepe sa fie tot mai mult  pe restaurarile pe baza de ceramica integrala. Provocarea consta in oferirea celei mai bune solutii posibile care indeplineste toate cerintele fiecarei situatii clinice in parte si asteptarile din punct de vedere estetic.

Ceramica de sticla cu leucit IPS Empress incercata si testata a oferit un impuls deosebit stomatologiei estetice a anilor ’90 si nu si-a pierdut niciodata din importanta. In prezent, sistemul inovativ de ceramica integrala IPS e.max cuprinde mai multe tipuri noi de materiale: ceramica de sticla oxidata de disilicat de litiu, fluorapatita si oxid de zirconiu. Ceramica de disilicat de litiu se preteaza atat pentru tehnica de presare, cat si pentru aplicatiile CAD/CAM. Acestea sunt disponibile pe mai multe niveluri de transluciditate, oferind un nivel maxim de estetica – dar nu numai aceasta: avand in vedere rezistenta ridicata (500 MPa*), ceramicile de disilicat de litiu IPS e.max pot fi folosite pentru o gama larga de recomandari.

* mean biaxial flexural strength over 10 years (IPS e.max CAD 530 MPa, IPS e.max Press 470 MPa). Source: R&D Ivoclar Vivadent AG, Schaan, Liechtenstein

Sistemul IPS e.max pentru Dentisti

Sistemul de ceramica integrala pentru toate recomandarile

IPS Empress System Dentists

The proven leucite glass-ceramic