IPS Empress CAD

magnifying glass

Ceramica de sticla din leucit IPS Empress CAD, incercata si testata, combina tehnologia moderna de procesare CAD/CAM cu un material din ceramica integrala de inalta performanta.

IPS Empress CAD este excelent pentru fabricarea de restaurari monocromatice deosebit de estetice, pe un singure dinte, precum fatetari , restaurari directe , restaurari indirecte, coroane anterioare si posterioare. Prin omogenitatea sa si capacitatea de a distribui lumina, IPS Empress asigura un efect de cameleon bine proportionat. Pe langa proprietatile optice, Restaurarile IPS Empress CAD se deosebesc prin transluciditatea fidela originalului, estetica deosebita si o rezistenta prin incovoiere de 160 MPa.

Blcurile HT/LT blocks
Alegeti intotdeauna blocul corect pentru  cazul fiecarui pacient in parte din gama larga pusa la dispozitie. Blocurile IPS Empress CAD sunt disponibile in doua nivele de transluciditate (HT and LT) si sub forma de multiblocuri policromatice. Acestea sunt disponibile atat in grupuri de culoare Chromascop si in culori A-D. In plus, blocurile IPS Empress CAD LT sunt disponibile in 4 culori de lumina si albire moderna (BL1-BL4).

Multiblocuri
Multiblocurile inovative policromatice IPS Empress CAD au ca rezultat restaurari care se deosebesc printr-o culoare fidela originalului si trecere fluorescenta de la dentina la incisiv, chiar si fara individualizare. Acestea confera astfel estetica maxima si un aspect fidel realitatii.

Blocurile de IPS Empress CAD pot fi frezate atât în systemul CEREC * (Sirona) cât și în sistemul pentru cabinet CAD/CAM de la Planmeca. 

Avantaje

  • 20 de ani de experienta clinica cu peste 40 de milioane de restaurari aplicate
  • Ceramica de sticla (160 MPa) din leucit pentru o estetica exceptionala
  • Gama larga de culori si dimensiuni pentru fiecare situatie a pacientului in parte
  • Alegerea unui efect de cameleon fidel realitatii, valorii de stralucire fidele originalului sau gradientului de culoare natural
  • Lustruire cu OptraFine – fara a fi nevoie de glazurare

Recomandari

  • Fatetari, restaurari directe, restaurari indirecte, coroane anterioare si posterioare


* nu sunt marci inregistrate ale Ivoclar Vivadent AG