magnifying glass

FRC Postec Plus

FRC Postec Plus este un suport deosebit de estetic si radio-opac penru canalul radacinii realizat din compozit de sticla intarit cu fibra.

FRC Postec Plus este un suport din sticla intarit cu fibra de sticla care ofera o radio-opacitate asemanatoare celei a suporturilor din metal. Sistemul FRC Postec Plus consta in suporturi din compozit  din sticla intarit cu fibra, cu difuzare de lumina in trei dimensiuni si include trei ace de otel inoxidabil concepute in functie de scopul utilizarii pentru prepararea locului de implementare.

Materialul inovativ din fibra de sticla impreuna cu o matrice de compozit special dezvoltata impart o transluciditate cu aspect natural pe suporturile FRC Postec Plus. In plus, comportamentul elastic (Modul de elasticitate) al suportului este similar celui al dentinei, spre deosebire de cel al suproturilor din metal sau ceramica, datorita faptului ca fibrele de sticle sunt inglobate in matricea compozitului.
Retentia suporturilor cimentuite cu tehnica adezivului este de trei pana la patru ori mai mare decat cea a suporturilor simentuite in mod traditional in canalul radacinii.

Avantaje

  • Translucid in toate directiile
  • Radio-opacitate superioara
  • Restaurari care sunt blande cu structura radacinii
  • Retentie mare
  • Metoda demonstrata clinic  

Indicatie

Adecvat pentru reconstructia in cabinet a dintilot tratati endodontic care prezinta deteriorare coronara extinsa.