magnifying glass

IPS Empress Cimentare si Ingrijire

Cimentare cu adeziv

Calitatea si durabilitatea restaurarilor din ceramica pot fi sustinute de  utilizarea materialului de lipire corect. Asadar, puteti avea incredere in materialele de lipire demonstrate clinic Ivoclar Vivadent care au fost  incercate si testate de multe ori pentru cimentarea cu adeziv a restaurarilor IPS Empress. Variolink Esthetic si Multilink Automix.

magnifying glass

 Compozitul rasinic de cimentare  Variolink II / Variolink

Compozit de lipire foto-polimerizant Variolink II, deosebit de estetic, livreaza rezultate clinice excelente de peste 10 ani. Variolink Veneer fotopolimerizant este folosit pentru cimentarea fatetelor. Avand in vedere conceptul de valoare, acesta permite o deschidere si inchidere de culoare treptata a restaurarilor translucide din ceramica de sticla.

Multilink Automix

Impreuna cu sistemul adeziv auto-gravanta Multilink Primer A/B, compozitul de cimentare absoluta Mutlilink Automix poate fi procesata rapid si eficient. In plus fata de aplicarea avantajoasa si numarul mare de recomandari, Multilink Automix asigura valori de fixare excelente si o buna sigilare a dentinei.

Polimerizare

Daca se foloseste bluephase cu lumina pentru polimerizarea cu LED de inalta calitate, utilizatorii pot beneficia de timpi de procesare eficienti in timpul cimentarii.

magnifying glass

Ingrijire si post-ingrijire profesionala

La fel ca in cazul dintilor naturali, restaurarile din  ceramica integrala de inalta calitate au nevoie de ingrijire profesionala periodica. Aceasta este benefica atat pentru sanatatea gingiilor si dintilor, cat si pentru aspectul general. Cu pasta de lustruire fara abraziv Proxyt, suprafete considerabile sunt tratate cu blandete si intretinute fara abraziune. 

CNS_logomagnifying glass

Cum sa gasiti drumul bun cu ajutorul Sistemului de Navigare pentru Cimentare

Sunteti dispusi sa negociati mai bine parcurgerea procesului de alegere a cimentului potrivit pentru lipire? Sistemul de navigare pentru cimentare (Cementation Navigation System), noua aplicare multimedia de la Ivoclar Vivadent, ofera dentistilor orientare si instruire practica.
                 www.cementation-navigation.com