magnifying glass

Optra Gate în culoarea bleu și roz

Copii, în special, sunt extreme de sensibili și pretențioși raportat la senzația de confort. OptraGate este foarte confortabil de purtat grație materialului moale, flexibil și fără latex din care este confecționat.

Cele mai noi variante de culoare ale produsului - roz și bleu – cresc motivația adecvată vârstei copiilor și astfel îmbunătățesc complianța acestora la tratament.

OptraGate roz și bleu ușurează inițierea tratamentului prin joc. Tinerii pacienți primesc suportul emoțional de care au nevoie. Mulțumirea pacienților furnizează o bază solidă pentru o reputație bună și un succes susținut.

OptraGate roz și bleu sunt disponibile în dimensiunile Junior și Small.

NOU: Asistență în alegerea dimensiunii corecte:

Alegerea corectă a dimensiunii adecvate a retractorului de părți moi (buze și obraji) este condiția necesară pentru a îl fixa în poziție stabilă. Pentru alegerea ușoară a dimensiunii corecte OptraGate roz și bleu include un ghid rapid de orientare. Acesta este tipărit direct pe ambalajul individual al fiecărui OptraGate.

Este atât de ușor după cum urmează:

magnifying glass
  1. Cu pacientul aflat în poziție relaxată (cu gura închisă sau ușor întredeschisă), utilizând scala tipărită pe ambalajul individual al retractorului, puteți estima distanța dintre comisurile orale ale pacientului. 

Pont:
Urmăriți linia ușor curbată a buzelor. Aceasta va scade riscul de a selecta un depărtător prea mic.

magnifying glass

2. Selectați dimensiunea recomandată conform marcajului. 

Pont:
Dacă distanța intercomisurală măsurată este între două linii de marcaj, este recomandat să selectați dimensiunea cea mai mare.

magnifying glassmagnifying glassmagnifying glassmagnifying glassmagnifying glassmagnifying glass

3. Inserați dimensiunea corectă. 

Pont:
Vă este oferită asistență adițională prin instrucțiunile sub formă de pictograme tipărite pe ambalaj și prin pictogramele video ce pot fi ușor accesate prin scanarea codului QR tipărit pe ambalajul individual.