magnifying glass

OptraDam Plus

OptraDam Plus este bazat pe o tehnica inovativa, tri-dimenionala pentru stabilirea unui camp de tratament complet uscat.

Datorita formei sale anatomice si flexibile, conceptului tri-dimensional, OptraDam este absolut diferit de limitarile de cauciuc traditionale. Cum limitarea este intinsa neautomat in directia cavitatii bucale, se asigura o retinere automata a dispozitivului in cavitatea bucala. OptraDam este disponibil in marime pentru adulti “Regular” si "Small".

Gama larga de aplicatii:

  • Restaurare directa cu adeziv a dintilor
  • Lipire indirecta cu adeziv (de exemplu de coroane sau coroane partiale)
  • Tratament endodontic
  • Raze X (fara indepartarea si reinsertia care consumau timp)
  • Proceduri de tratament cosmetic si profilactic: albire in cabinet, sigilarea fisurilor, etc.


Avantaje

Aplicare usoare multumita cadrului integrat si modelului de arc pre-imprimat
Datorita flexibilitatii crescute a inelelor de plastic, OptraDam Plus poate fi amplasat cu mai mare usurinta in gura pacientului. Pozitia optimizata a modelului de arc preimprimat garanteaza ca limitarea se adapteaza in mod automat la sulcus. Izolarea din regiunea gingivala este astfel imbunatatita. Datorita elasticitatii imbunatatite a materialului de latex, punctele de contact pot fi vindecate cu usurinta, ceea ce faciliteaza procedura de izolare.

Confort ridicat pentru pacient multumita modelului flexibil, tri-dimensional
Datorita elasticitatii crescute a materialului, buzele si obrajii sunt retrase cu si mai mare blandete in jurul circumferintei gurii. In consecinta, OptraDam Plus este acum si mai confortabil de purtat chiar si in timpul procedurilor de lunga durata.

Izolare simultana a ambelor arcuri multumita plasarii lipsite de tensiune
Forma sa anatomica ajuta la crearea unui camp de tratament considerabil mai mare. In acelasi timp izolarea completa a ambelor arcuri nu este realizata.