magnifying glass

OptraPol

OptraPol este un sistem de lustruire intr-un singur pas, inalta calitate,  care scuteste timp.

OptraPol este excelent pentru finisarea si lustruirea tuturor restaurarilor din compozite cunoscute intr-un singur pas. Instrumentele de lustruire eficiente, pe baza de silicon, sunt umplute cu cristalite micro-fine de diamant - pana la 72 wt.%. In consecinta, rezultatele actiunilor excelente de lustruire sunt vizibile in cateva secunde.

Dupa lustruirea cu OptraPol, restaurarile pe baza de compozit, de exemplu realizate din Tetric EvoCeram, afiseaza un luciu de durata cu aspect natural. Instrumentele de lustruire indeparteaza in mod eficient orice asperitate de pe suprafata intr-un tim foarte scurt si lasa suprafata restaurarii perfect netea. Drept urmare, restaurarile au mai putine sanse de a se pata si acumula placa.

Sistemul de lustruire intr-un singur pas OptraPol exclude nevoia de a schimba instrumente si riscul de  a duce in eroare dimensiunea granulatiei instrumentelor de lustruire. Spre deosebire de discurile elastice de lustruire, Instrumentele de lustruire OptraPol sunt disponibile in forme diferite care sunt asortate contururilor dintilor anteriori si posteriori. Asadar, suprafata restaurarii poate fi lustruita cu precizie mult mai mare.

Instrumentele de lustruire sunt stabile din punct de vedere dimensional, rezistente la uzura si durabile. Acestea pot fi autoclavate si folosite de pana la 20 de ori.

Avantaje

  • Lustruire superioara rapida intr-un singur pas
  • Suprafete netede multumita concentratiei ridicate de particule de diamant
  • Refolosibil