Responsabilitatea Corporatiei

magnifying glass

Ivoclar Vivadent AG ia foarte in serios comportamentul civic al corporatiei. Pe langa urmarirea atingerii telurilor comerciale, compania isi indeplineste cu succes angajamentele ecologice, sociale si etice in beneficiul clientilor sai, partenerilor, angajatilor, asociatilor si mediului inconjurator.

Sustenabilitatea nu este doar un termen menit sa impresioneze folosit intr-o societate detinuta de o familie. Este mai degraba un mod de viata si de a face afaceri care se concentreaza pe respectarea oamenilor si naturii, precum si pe valori, reguli si regulamente. Aceasta reprezinta temelia pe care poate inflori o afacere de familie.

Raportul de Raspundere Sociala a Companiei (Corporate Social Responsibility Report - CSR) ofera o actualizare regulata a diverselor proiecte si initiative de sustenabilitate sustinute de Ivoclar Vivadent.

Codul de Conduita in Afaceri (Code of Business Conduct - CoBC) stabileste standardul petru relatiile cu persoanele din afara companiei. Angajatii societatii Ivoclar Vivadent se obliga sa respecte acest cod, indiferent de pozitia sau raspunderea lor in cadrul companiei.

Programul nostru de Conformitate este condus de un Consiliu de Conformitate care raspunde de dezvoltarea, implementarea si gestionarea programului in companie. Reprezentantii de Conformitate Regionala din Filiale se fac raspunzatori de implementarea programului in conformitate cu specificatiile Consiliului de Conformitate. Pentru cei interesaţi:

Pentru mai multe informatii detaliate despre Programul de Conformitate, va rugam sa ne contactati la compliance@IvoclarVivadent.com