Accesorii pentru IPS e.max

Accesorii de presare:

magnifying glass

IPS Natural Die Material

Materialul de vopsire naturala IPS cu foto-polimerizare simuleaza culoarea dintelui preparat si reprezinta astfel baza optima pentru reproducerea culorii naturale a situatiei bucale date atunci cand se fabrica restaurari cu ceramica integrala.

magnifying glass

IPS Silicone Ring

Inelele de silicon disponibile in trei dimensiuni pot fi folosite pentru imbracarea restaurarilor IPS Empress si IPS e.max. Acestea pot fi refolosite de mai multe ori si pot fi curatate cu usurinta sub jet de apa.

magnifying glass

IPS e.max Investment Ring System

Sistemul de inele pentru imbracare IPS este disponibil in doua dimensiuni. Este format dintr-un dispozitiv de masurare a inelului si o baza a inelului si este folosit la turnarea restaurarilor conturate. Inelele de imbracare de 100 g si 200 g sunt folosite pentru IPS e.max Press, ZirPress si InLine PoM; inelul de imbracare de 300 g este folosit exclusiv pentru IPS ZirPress si IPS InLine PoM

magnifying glass

IPS e.max Alox Plunger

Bucata de ceramica este impinsa in starea sa moale in spatiul gol in inelul de imbracare cu ajutorul unui piston IPS Alox plunger. Datorita diametrului sau este potrivit numai pentru Sistemul de inele pentru imbracare IPS. 

magnifying glass

IPS e.max Alox Plunger Separator

Separatorul pistonului IPS Alox impiedica acest calup sa se lipeasca de pistonul Alox presand si racindu-se in inelul de imbracare. 

magnifying glass

IPS e.max Press Invex

Lichidul IPS e.max Press Invex este folosit pentru a inmuia stratul expus reactiei de suprafata format pe schelete IPS e.max Press si ZirPress presate in timpul procedurii de presare. 

magnifying glass

IPS Object Fix

Lichidul si chitul IPS Object Fix sunt paste auxiliare de ardere cu vascozitati diferite pentru sustinerea restaurarilor cu ceramica integrala in timpul arderii si cristalizarii. Pastele sunt folosite pentru a stabiliza si securiza restaurarile pe clame de suport din nitrura de silicon sau direct pe tava de ardere de nitrura de silicon. Pot fi aplicate cu usurinta si indepartate ulterior dupa procedura de ardere. 

magnifying glass

IPS Ingot Tongs

Clestii IPS pentru calupuri sunt folositi pentru a plasa in mod simultan mai multe calupuri IPS e.max ZirPress sau IPS InLine in inelul de imbracare de 300 g. 

Sunt disponibile doua tipuri de mase de ambalare pentru ambalareaa restaurarilor IPS e.max Press/ZirPress:

magnifying glass

IPS PressVEST Speed

IPS PressVEST Speed este un material de ambalare fixat prin fosfat pentru o metoda mai rapida de incalzire. Masa de ambalare cu incalzire usoara asigura rezultate de inalta calitate ale presarii adecvate in locul vizat intr-o perioada scurta de timp.