IPS e.max ZirPress

magnifying glass

IPS e.max ZirPress este un calup fluorapatit de ceramica de sticla pentru tehnica de presare pe schelete IPS e.max ZirCAD.

Calupurile fluorapatite de ceramica de sticla sunt recomandate pentru presarea pe IPS e.max ZirCAD si alte cadre ZrO2 cu CTE de 10.5 la 11.0.

IPS e.max ZirPress faciliteaza procedurile de lucru pentru restaurari de lunga durata datorita reproducerii in detaliu din ceramica estetica a ceraturii.

Calupurile IPS e.max ZirPress sunt disponibile pe trei nivele de opacitate si pe A-D si patru culori de albire Albire BL. Mai mult, sunt disponibile doua culori gingivale. Deoarece pot fi presate mai multe calupuri impreuna in Sistemul inelului de imbracare IPS I, acestea sunt disponbile intr-o singura marime. Individualizarea sau captuseala individuala este realizata folosind Culori IPS e.max Ceram sau materiale de stratificare.

Calupuri HT
Calupuri caracterizate de transluciditate mare pentru tehnica de conturare integrala. Restaurarile sunt individualizate folosind culorile IPS e.max Ceram.

Calupuri LT
Calupuri caracterizate de transluciditate mica pentru tehnica de decolorare. Dupa presarea partiala, aria incizala este completata individual folosind materialele IPS e.max Ceram.

Calupuri MO
Cu calupurile MO (Opacitate medie), pragurile ceramice fixate adecvat, puntile si treimile carii de colet sunt presate inainte ca restaurarea sa fie asezata in straturi la finalizare folosind IPS e.max Ceram.

Calupuri Gingivale
Aceste doua calupuri faciliteaza fabricarea portiunii gingivale a restaurarii, in special in restaurari mari (prin implant) din moment ce materialul nu se strange si numarul de arderi poate fi redus.

Pentru procesarea IPS e.max ZirPress din cuptoarele de presare EP3000 si EP5000, sunt disponibile cele doua materiale de imbracare IPS PressVEST si IPS PressVEST Speed.

Avantaje

  • Rapid, usor si eficient
  • Patru tehnici de procesare – in functie de preferinte
  • Praguri ceramice cu precizie mare de fixare si stabilitate de ardere
  • Tehnica inovativa pentru gingii pentru Suprastructuri pentru implant

Recomandari

  • Presare peste suportul de oxid de zirconiu restaurari pe un singure dinte
  • Punti in zona anterioara si posterioara
  • Suprastructuri pentru implant
  • Portiuni de gingie