magnifying glass

OptraFine

OptraFine este un sistem de lustruire de inalta performanta pe baza de diamant pentru restaurarile ceramice, care combina eficienta maxima cu rezultate de lustruire satisfactoare si de lunga durata.

OptraFine este un sistem de lustruire pe baza de diamant  foarte eficient adecvat pentru toate capetele materialelor ceramice, de exemplu restaurarile din  ceramica integrala realizate din ceramici – metale IPS Empress CAD si IPS e.max CAD sau IPS InLine.

OptraFine nu lasa de dorit in ceea ce priveste duritatea si estetica suprafetei inferioare, finisare cu luciu superior. Spre deosebire de alte sisteme de lustruire, instrumentele de lustruire de inalta calitate OptraFine pot fi  refolosite de pana la 10 ori.

Instrumentele de lustruire din silicon, stabile din punct de vedere al dimensiunii pentru restaurarile de finisare si restaurare, sunt disponibile in forme de “flame”(flacara) , “cup” (ceasca) si “disc” (disc). Lustruirea finala cu luciu superior este  realizata in combinatie cu pasta de diamant si peria de nailon.  

Avantaje

  • Rigiditatea suprafetei scazuta multumita unei concentrari ridicate de diamante
  • Luciu excelent multumita pastei de lustruire cu particule de diamant
  • Refolosibil