IPS e.max CAD Abutment Solutions

abutment blocksmagnifying glass

Calitate si estetica redefinite

Solutiile IPS e.max CAD pentru bonturi sunt concepute pentru fabricarea structurilor  hibrid pe baza de implant pentru un singur dinte, prin folosirea tehnologiei CAD/CAM. Componentele hibrid sunt frezate individual din blocurile de disilicat de litiu (LS2) si prizate la o baza de titan.

S-au adaugat doua blocuri noi la gama produselor IPS e.max CAD, si anume IPS e.max CAD A 14 si A 16. Aceste blocuri sunt caracterizate de o interfata speciala, de exemplu pentru baza Sirona Ti. Blocurile sunt disponibile in mai multe culori si doua nivele de transluciditate, MO pentru bonturi hibrid si LT pentru coroane hibrid pentru bonturi.

O legatura puternica intre ceramica de sticla din disilicat de litiu (LS2) si baza Ti base este stabilita cu compozitul de lipure cu formula speciala Multilink Hybrid Bont.

Recomandari

  • Bonturi hibrid
  • Coroane cu bonturi hibrid

Pentru dinti anteriori si posteriori in ambele cazuri

Bonturi hibrid
Punctul de sprijin de disilicat de litiu de culoarea dintelui, produs individual, este legat de baza Ti. Culoarea naturala a punctului de sprijin si caracteristicile individuale din radacina si zona de trecere catre coroana produce un aspect general estetic. Coroana este cimentuita folosind fie un adeziv, fie un auto-adeziv, fie o metoda traditionala. Din moment ce maginea punctului de sprijin la coroana este la nivelul gingiei, cimentul in exces poate fi inlaturat cu usurinta.

Coroane cu bonturi hibrid
O coroana cu bont hybrid este un bont si o coroana monolitica intr-unul. Aceasta solutie ofera o cale eficienta de a fabrica restaurari puternice si estetice. Restaurarea este fixata inauntru, astfel evitandu-se sarcina grea de a fi nevoie sa se indeparteze cimentul in exces. Accesul al fixare este posibil in orice moment.

Solutii IPS e.max CAD pentru bonturi – Puncte forte

  • Ajustare de precizie datorita fabricarii CAD/CAM
  • Estetica excelenta si de durata datorita punctelor de sprijin hibride de culoarea dintelui
  • Coroana cu bonturi hibrid (2-in-1) pentru functie, eficienta si acces facil la fixare in orice moment
  • Compatibilitate foarte buna cu tesutul moale bucal
  • Prizare puternica intre disilicatul de litiu (LS2) si baza Ti datorita Multilink Abutment