magnifying glass

Tetric EvoCeram Bulk Fill

Acest material compozit de inalta performanta pentru zona laterala este o dezvoltare a materialului compozit universal Tetric EvoCeram cu un success clinic documentat timp de 10 ani. Asadar, cu ce il face diferit fata de celelalte materiale compozitie? Initiatorul extrem de reactiv la lumina numit Ivocerin.

Ivocerin este semnificativ mai reactiv decat foto - initiatorii conventionali si, prin urmare, permite polimerizarea in strat gros  de pana la 4 mm in doar 10 secunde. Acest initiator al fotopolimerizarii umple golul dintre initiatorii traditionali folositi la materiale compozite de astazi. Mai mult decat atat, Tetric EvoCeram Bulk Fill ofera o manevrabilitate excelenta și are un pronuntat "efect de cameleon".

Materialul compozit de consistenta fluida Tetric EvoFlow Bulk Fill cu transluciditatea sa asemanatoare dentinei este o completare perfecta pentru Tetric EvoCeram Bulk Fill, care are o transluciditate asemanatoare smaltului dentar. Ambele materiale compozite sunt oferite in nuanțe universale IVA, IVB, IVW și ofera un amestec perfect de estetica si eficienta , abordand in acelasi timp si tematica diminuarii stresului contractiei de polimerizare.

 Avantaje

  • straturi de pana la 4 mm grosime
  • Inlocuirea in masa cu material asemanator dentine sau asemanator smaltului
  • 10 secunde (>1000 mW/cm2)
  • Economie de timp de 47% in comparatie cu tehnica conventionala*
    *comparativ cu Tetric EvoFlow si Tetric EvoCeram. Date disponibile la cerere.