magnifying glass

Tetric EvoFlow Bulk Fill

Materialul compozit bulk-fill de consistenta fluida completeaza materialul de success
In esenta, Tetric EvoFlow Bulk Fill are la baza structura chimica a lui Tetric EvoCeram Bulk Fill. Materialul de consistenta fluida Tetric EvoFlow Bulk Fill este aplicat ca o baza bulk fill in restaurarile de clasa I si aIIa. La fel ca si Tetric Evo Ceram Bulk Fill, acesta poate fi fotopolimerizat in straturi de pana la 4 mm grosime, solicitand doar timp scurt de expunere la lumina lampii foto. Beneficiile suplimentare ale acestui material de consistenta fluida bulk fill sunt: afinitatea excelenta pentru peretii cavitatii si consistenta auto-nivelanta.

Foto-initiatorul Ivocerin si tehnologia Aessencio
Punctul forte decisiv al noului compozit fluid consta in tehnologia Aessencio special dezvoltata. In combinatie cu  foto-inițiatorul patentat Ivocerin, aceasta tehnologie permite fotopolimerizarea de material compozit inserat in straturi de pana la 4 mm grosime. In acelasi timp poate fi mentinuta o transluciditate redusa asemanatoare dentinei, care, printre altele, permite mascarea eficienta a modificarilor de culoare.. Rezultatul este o restaurare cu un aspect deosebit de natural si estetic.

Tetric EvoFlow Bulk Fill este asadar o completare ideala a produsului Tetric EvoCeram Bulk Fill, care are o transluciditate asemanatoare celei a smaltului natural. Ambele materiale compozite sunt oferite in nuanțe universale IVA, IVB si IVW și ofera un amestec perfect de estetica si eficienta , abordand in acelasi timp si tematica diminuarii stresului contractiei de polimerizare.
Avantaje

  • Straturi dei pana la 4 mm grosime
  • Material compozit de reconstituire in masa asemanator dentine sau smaltului
  • 10 secunde (>1000 mW/cm2)
  • Economie de timp de 47% in comparatie cu procedura conventionala*

* comparat cu Tetric EvoFlow si Tetric EvoCeram. Date disponibile la cerere.